вівторок, 14 травня 2019 р.

Інформація
про підсумки проведення Дня охорони праці
28 квітня 2019р.


 Відповідно до наказу відділу освіти Тисменицької районної державної адміністрації від 23 квітня 2019р. №106 “Про проведення Дня охорони праці ”, з метою привернення уваги працівників та учнів закладу освіти до питання дотримання вимог безпеки та гігієни праці під час освітнього процесу, з 23 по 26 квітня у навчально-виховному комплексі проведено заходи з нагоди Всесвітнього дня охорони праці під девізом “Безпечне та здорове майбутнє праці”.
Зокрема, оновлено куточок з питань охорони праці матеріалами на тему “Безпечне та здорове майбутнє праці”. Класними керівниками проведено Дні знань дітьми правил безпеки життєдіяльності та охорони праці з 23 по 26 квітня. У цей же період проведено виховні години для учнів 1-11 класів на тему “28 квітня — Всесвітній день охорони праці”.
 Цікаво пройшла зустріч з працівниками Ганнусівської амбулаторії на тему “Безпечне та здорове майбутнє праці”. Вчителі основ здоров'я організували та провели виставку засобів індивідуального захисту та спецодягу. Всі заходи відбулися відповідно до плану, складеного оргкомітетом.

Директор НВК                                                             В.Ю.Боднарчук

Немає коментарів:

Дописати коментар