пʼятниця, 29 червня 2018 р.

23 червня відбувся випускний одинадцятикласників.





Коли сонце досягло свого зеніту. Добрі господарі в очікуванні збору урожаю, одинадцятикласники Поберезького НВК зібралися в стінах рідної школи на чудове урочисте свято з нагоди вручення атестатів. Позаду ЗНО, підведено підсумки, зроблено висновки, а попереду – незвідана дорога у доросле життя.

Випускний вечір у нашій школі пройшов у надзвичайно теплій, щирій атмосфері. Хоча документи про освіту одержало всього 9 випускників, розділити радість від зустрічі прибули і ті, хто обрав свою стежину після дев’ятого класу.
Урочистості розпочалися із участі у молебні, який був відправлений у храмі св. Миколая села Побережжя.
З напутніми словами виступив директор В.Ю Боднарчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Г.Я Лончина. Найперші роки у школі допоміг пригадати виступ першої вчительки О.В. Кулик, а класний керівник О.В. Навроцька побажала правильного життєвого вибору. З теплим батьківським словом звернулася до випускників, а також подякувала вчителям мама учениці Н. Є. Кушецька.
Коло слово було надано самим винуватцям свята – випускникам, то навіть дощик, який намагався стати на заваді, перестав. Недаремно вони ретельно готували програму до свята і не пропускали репетицій: і пісні, і сценки, і флешмоб не залишили байдужим жодного з присутніх.
На завершення свята дівчата у вечірніх сукнях і елегантні юнаки закружляли у прощальному вальсі.






Немає коментарів:

Дописати коментар